2014. augusztus 1., péntek

Chrochette din carne.

                      

Chrochette din carne

                   ingrediente/ 4 portzii
             Sos alb:
-        50 gr. unt
-        3 ling. fáiná
-        2 dl lapte
-        1 linguritzá vegeta
-        1 vírf cutzit nucsoará
-        1 vírf cutzit piper

            crochet:
-        700 gr. carne tocatá
-        6 ouá
-        1 leg. pátrunjel verde
-        1 buc.praz 20 cm
-        1 vírf cutzit piper colorat
-        1 linguritzá condiment grill
-        1 caná fáiná
-        1 caná pesmet
-        5 dl ulei

Modul de preparare

             -punem untul la íncins ín 1 ling. ulei, adáugám 3 ling. fáiná. Cálim putzin apoi stingem cu 2 dl lapte, condimentám cu vegeta, piper si nucsoará, fierbem píná va fi foarte omogen, dám la rácit complect, íntre timp pregátim carnea, tocám márunt prazul íl cálim ín 3 ling. ulei, dupá ce sa rácit, amestecám totul ímpreuná, sosul alb, cu carnea tocatá, prazul prájit, pátrunjelul verde tocat, piper, condiment grill, vegeta, 3 ouá si sare dacá mai e nevoie, omogenizám-frámíntám bine ingredientele, asezonám de condimente apoi punem la íncins 5 dl ulei, cu mína udá luám din aluatul de carne tocatá cíte o míná de aluat, íl formám ín míná ca si mititeii, íl dám prin fáiná, prin cele 3 ouá bátute spumá si rostogolim prin pesmet, apoi la foc moale prájim crochettele de culoare maronie, si servim cu cartofi cu majonezá si ridichi, dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzertei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése