2014. augusztus 14., csütörtök

Pepperonatta.

                  

Pepperonatta

        ingrediente/4 portzii
-        1 buc. ardei kalifornia rosu
-        1 buc. ardei kalifornia galben
-        1 buc. ardei kalifornia verde
-        2 buc. ardei gras albi
-        6 buc. rosii mari
-        1 ling. vegeta
-        6 cátzei usturoi
-        3 ling. ulei másline
-        3 buc. másline negre
-        4 buc. másline verzi-capere
-        1 ling. busuioc verde tocat

Modul de preparare

            -curátzám ardeii, scoatem símburii, íi táiem ín cuburi mari, rosiile le decojim le táiem cuburi, íncingem 3 ling. ulei másline, adáugám usturoiul pisat, ínvírtim de cíteva ori, adáugám ardeiul si ínnábusim sub capac píná ardeiul se ínmoaie, adáugám rosiile, presárám cu vegeta si pier, deacum fierbem fárá capac pentru ca sosul sá scadá índeajuns, dupá 5 minute adáugám máslinele verzi si negre, asezonám de condimente, dám íncá un clocot, presárám cu busuioc verde tocat si pepperonatta este gata de servit língá orez ínnábusit sau gáluscutze, dar este foarte gustoasá si ca garniturá língá fripturi, snitzele sau cárnuri umplute .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése