Prájiturá
cu brínzá de vaci.
aluatul:
-
12 ling. fáiná
-
12 ling. ulei
-
12 ling. zahár pudrá
-
2 ouá
-
2 ling. cacao
-
1 praf de copt
-
3 ling. lapte
umplutura:
-
4 gálbenuse de ou
-
12 ling. zahár
-
1 plic budincá gust friscá
-
2 vanilii
-
1 lámíie
-
3 ling. smíntíná grasá
-
500 gr. brínzá vaci
glazura:
-
4 albusuri ou
-
10 ling. zahár pudrá
-
½ lámíie zeama
-
60 gr. ciocolatá menaj
-
3 ling. lapte
-
3 ling. ulei
Modul de
preparare
coca: -frecám spumá 2 ouá íntregi cu 12
ling. zahár, praful de copt, adáugám ín jet subtzire uleiul, frecám ca si la
maionezá cu blenderul, cínd spuma a crescut adáugám 3 linguri lapte, fáina
amestecatá cu cacaoa, íncorporám , ungem tava de copt cu ulei, tapetám cu
hírtie de copt si nivelám compozitiza ín tavá,
umplutura:
-frecám spumá gálbenusele de ou cu zahárul, coaja de la 1 lámíie, vanilia, íncorporám
praful de budincá, apoi smíntína si brínza de vaci, dupá care nivelám umplutura
peste aluatul din tavá si dám la copt timp de 20 minute la 180 grade, timp ín
care íntoarcem tava odatá ín cuptor, dupá 20 minute, scoatem íncercám prájitura
scuturínd tava, dacá mijlocul nu miscá, nu tremurá atunci este coaptá, íntre
timp pregátim glazura,
glazura: -batem spumá tare 4 albusuri
de ou cu 10 linguri zahár pudrá, zeama de la ½ lámíie, dacá prájitura nu se
clatiná, nu vibreazá, atunci nivelám peste ea albusul spumá, dám tava ínapoi la
cuptor, timp de 10-15 minute la foc moale si uscám albusul pe prájiturá, píná
ea culoarea roz frumoasá, íntre timp fierbem pe baie de abur ciocolata menaj cu
3 linguri ulei si 3 lingure lapte, cínd ciocolata e fluidá bine, cu o lingurá
aplicám peste albusul deacum frumos copt, ín jet subtzire ciocolata fluidá ín
modele, ín puncte sau cum dorim, cum se vede si ín imaginea de sus, dupá care
dám prájitura la rácit complect, apoi feliem si servim dupá dorintzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése