Bulete
din brínzá de oaie.
ingrediente / 2 portzii
-
250 gr. brínzá de oaie
-
2 ouá
-
200 gr. fáiná
-
50 gr. unt
-
ulei pentru prájit
Modul de
preparare
-punem untul la temperatura camerei, íl frecám
cu fáina, íntre palme, adáugám brínza de oaie si ouále, frámíntám bine dupá
care dám la frigider timp de 20 minute,
-luám
o cratitzá cu circumfeintza micá ca sá putem face baie de ulei, sau fryers dacá
avem este mai ideal, íncingem circa 5 dl ulei, scoatem alautul de
brínzá de la rece, formám bilutze de márimea mingilor de ping-pong, le slobozim
ín baia de ulei píná se rumenesc frumos, atentzie sá nu fie prea fierbinte
uleiu, cáci atunci le va prinde rapid pedinafará iar ín mijloc vor rámíne
crude, apoi nu cocem mai mult de 4-5 bucátzi odatá, dupá ce sau rumenit frumos
le scoatem pe servetzel de hírtie, cínd am terminat alautul de copt,
pregátim o salatá de rosii, castravetzi,
praz, ceapá rosie, stropite cu ulei de másline, si otzet din vin alb, presárate
cu coreandru verde tocat, ca aperitiv este un deliciu cu adevárat, si nu numai.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése