2015. január 16., péntek

Plácintá cu suncá.

               

Plácintá cu suncá. 

         aluatul:
-        4 ouá
-        400 gr. fáiná
-        1 linguritzá sare
-        1 linguritzá drojdie uscatá
-        3 ling. ulei
-        3 dl lapte
-        2 dl apá mineralá carbogazoasá
-        1 ling. mustar
-        1 vírf cutzit piper alb
-        200 gr. suncá presatá
-        1 leg. pátrunjel verde
       umpluturá:
-        3 dl smíntíná grasá
-        4 cátzei usturoi
-        1 vírf cutzit piper
-        1 linguritzá vegeta
-        250 gr. parmezan sau,,,,

Modul de preparare
            -batem spumá 4 ouá cu uleiul, sarea, adáugám apa mineralá, drojdia, apoi fáina ín ploaie mestecínd cu telul rapid ca sá nu facem cocoloase, sau punem aluatul la robot, cínd fáina sa íncorporat total, íncepem sá adáugám laptele cíte putzin si alternativ mustarul, sunca tocatá márunt, piperul si pátrunjelul verde, dupá ce am íncorporat bine toate ingredientele lásám la odihná 10 minute, dupá care ungem o tigaie de teflon cu ulei, si rumenim plácintele pe ambele pártzi la foc potrivit, nu prea subtziri dar nici prea groase, píná la terminarea aluatului,
            -pisám bine usturoiul, íl frecám cu smíntína, piper, vegeta, apoi ungem fiecare plácintá cu smíntína condimentatá, presárám cu cascaval rázálit, rulám fiecare plácintá ín formá de rulou, le asezám ín rínd íntr-un vas de yena, sau tavá pentru fripturi, le ungem pedeasupra cu smíntíná condimentatá, le presárám cu cascaval rázálit, le dám la cuptor la foc potrivit píná cascavalul se rumeneste frumos, dupá care servim calde cu sos de smíntíná condimentatá, cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei.
          


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése