Plácintá
cu suncá.
aluatul:
-
4 ouá
-
400 gr. fáiná
-
1 linguritzá sare
-
1 linguritzá drojdie uscatá
-
3 ling. ulei
-
3 dl lapte
-
2 dl apá
mineralá carbogazoasá
-
1 ling. mustar
-
1 vírf cutzit piper alb
-
200 gr. suncá presatá
-
1 leg. pátrunjel verde
umpluturá:
-
3 dl
smíntíná grasá
-
4 cátzei usturoi
-
1 vírf cutzit piper
-
1 linguritzá vegeta
-
250 gr. parmezan sau,,,,
Modul de
preparare
-batem
spumá 4 ouá cu uleiul, sarea, adáugám apa mineralá, drojdia, apoi fáina ín
ploaie mestecínd cu telul rapid ca sá nu facem cocoloase, sau punem aluatul la
robot, cínd fáina sa íncorporat total, íncepem sá adáugám laptele cíte putzin
si alternativ mustarul, sunca tocatá márunt, piperul si pátrunjelul verde, dupá
ce am íncorporat bine toate ingredientele lásám la odihná 10 minute, dupá care
ungem o tigaie de teflon cu ulei, si rumenim plácintele pe ambele pártzi la foc
potrivit, nu prea subtziri dar nici prea groase, píná la terminarea aluatului,
-pisám bine usturoiul, íl frecám cu smíntína,
piper, vegeta, apoi ungem fiecare plácintá cu smíntína condimentatá, presárám
cu cascaval rázálit, rulám fiecare plácintá ín formá de rulou, le asezám ín rínd
íntr-un vas de yena, sau tavá pentru fripturi, le ungem pedeasupra cu smíntíná
condimentatá, le presárám cu cascaval rázálit, le dám la cuptor la foc potrivit
píná cascavalul se rumeneste frumos, dupá care servim calde cu sos de smíntíná
condimentatá, cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése