2015. január 24., szombat

Perisoare ín sos de mustar.



Perisoare ín sos de mustar

            ingrediente / 4 portzii.
-        350 gr. ceafá porc
-        150 gr. orez
-        1 buc. praz. 15 cm
-        2 ardei kalifornia
-        3 ouá
-        1 ling. vegeta
-        1 vírf cutzit piper
-        1 ling. condiment flecá
-        3 dl ulei
-        4 ling. mustar
-        2 dl smíntíná
-        1 dl friscá gátit
-        2 l concentrat supá carne
-        3 ling. fáiná
-        1 leg. pátrunjel

Modul de preparare
                        -tocám prazul márunt, 1 ardei, si le cálim ín 3 linguir ulei, adáugám orezul pe care íl cálim putzin si íl stingem cu 250 mililitri supá concentrat, fierbem orezul píná absoarbe toatá supa, apoi dám orezul sá se ráceacá complect,
          -cínd orezul sa rácit, íl tocám ímpreuná cu carnea, dupá care adáugám la tocáturá piper, vegeta, condiment flecá, ouále si frámíntám bine acestá compozitize , dacá ni se pare prea moale adáugám putzin pesmet, ca sá obtzinem o pastá asemánátoare cu  a chiftelutzelor,  apoi punem 3 dl ulei la íncins, formán bilutze rotunde din compozitize, si caocem bilutzele ín uleiul fierbinte, si le pástrám la cald,

           -ín grásimea rámasá dupá coacerea bilutzelor cálim fáina , stingem cu 2 litri supá concentrat, dar e bine si apá, adáugám mustarul, condimentám cu vegeta, piper, 1 adei tocat márunt si fierbem un sos mai omogen,, dacá grásimea rámasá dupá coacerea bilutzelor de carne ni se pare prea multá, evident cáci scoatem din ea,,, dám cíteva clocote sosului, adáugám smíntína si frisca  asezonám de condiemnte, vegeta, piper, mustar, apoi turnám sosul peste bilutzle de carne, dám cíteva clocote si servim cu cartofi coptzi evantai cum se vede si ín imaginea de sus, sau cartofi coptzi cu zarzavat, oricum sínt delicioase.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése