Perisoare
ín sos de mustar
ingrediente / 4 portzii.
-
350 gr. ceafá porc
-
150 gr. orez
-
1 buc. praz. 15 cm
-
2 ardei kalifornia
-
3 ouá
-
1 ling. vegeta
-
1 vírf cutzit piper
-
1 ling. condiment flecá
-
3 dl ulei
-
4 ling. mustar
-
2 dl
smíntíná
-
1 dl friscá
gátit
-
2 l
concentrat supá carne
-
3 ling. fáiná
-
1 leg. pátrunjel
Modul de
preparare
-tocám prazul márunt, 1 ardei, si le cálim ín 3 linguir ulei, adáugám
orezul pe care íl cálim putzin si íl stingem cu 250 mililitri supá concentrat,
fierbem orezul píná absoarbe toatá supa, apoi dám orezul sá se ráceacá
complect,
-cínd orezul sa rácit, íl tocám ímpreuná cu
carnea, dupá care adáugám la tocáturá piper, vegeta, condiment flecá, ouále si
frámíntám bine acestá compozitize , dacá ni se pare prea moale adáugám putzin
pesmet, ca sá obtzinem o pastá asemánátoare cu a chiftelutzelor, apoi punem 3 dl ulei la íncins, formán
bilutze rotunde din compozitize, si caocem bilutzele ín uleiul fierbinte, si le
pástrám la cald,
-ín
grásimea rámasá dupá coacerea bilutzelor cálim fáina , stingem cu 2 litri supá
concentrat, dar e bine si apá, adáugám mustarul, condimentám cu vegeta, piper, 1
adei tocat márunt si fierbem un sos mai omogen,, dacá grásimea rámasá dupá
coacerea bilutzelor de carne ni se pare prea multá, evident cáci scoatem din
ea,,, dám cíteva clocote sosului, adáugám smíntína si frisca asezonám de condiemnte, vegeta, piper,
mustar, apoi turnám sosul peste bilutzle de carne, dám cíteva clocote si servim
cu cartofi coptzi evantai cum se vede si ín imaginea de sus, sau cartofi coptzi
cu zarzavat, oricum sínt delicioase.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése