2014. december 4., csütörtök

Ruladá din piept de pui.

                

Ruladá din piept de pui.

           ingrediente / 4 portzii.
-        400 gr. piept pui dezosat
-        200 gr. bacon sau prosciutto
-        3 ling. ulei
-        5 fire ceapá verde
-        1 ardei kalifornia galben
-        1 leg. pátrunjel verde
-        150 gr. cascaval rázálit
-        3 ouá
-        500 gr. cartofi curátzatzi
-        1 ling. vegeta
-        1 vírf cutzit piper

Modul de preparare
                  -pentru ínceput punem cartofii la fiert ín apá condimentatá cu vegeta , íntre timp feliem pieptul de pui cít se poate de subtzire, íl presárám cu vegeta, piper fiecare felie, punem pungá de naylon peste feli isi el batem foarte usurel, apoi pregátim o tavá de cozonaci de forma spinare de cáprioará, o ungem bine cu unturá asa mai grosier, o cáptusim cu slánina bacon-prosciutto, ín asa fel ca feliile sá curgá peste tavá ca sá le putem folosi la urmá cínd tava e pliná cu umpluturá de ínvelitoare, adicá sá ínvelim umplutura si deasupra cu slánina, apoi aplicám peste slánina bacon-prosciuto feliile de piept tot asa ca sá curgá peste tavá, dupá care pregátim umplutura,
                   -tocám ceapa verde, ardeiul, le cálim ín 3 linguri ulei, le adáugám la cartofii fiertzi si bine scursi, adáugám si pátrunjelul verde tocat, ouále bátute spumá, condimentám cu vegeta, piper si sare dacá mai e nevoie, apoi adáugám si cascavalul rázálit, omogenizám bine, apoi aplicám toatá umplutura ín tava de cozonaci peste feliile de piept de pui, apásám bine ín tavá cartofii condimentatzi, ínvelim umplutura cu feliile de carne si bacon-prosciutto care curg peste tavá, ímbrácám tava ín folie alimenatará cít se poate de stríns, apoi dám tava la cuptor pentru 25-30 minute, dupá care scoatem de la cuptor, scoatem folia si rásturnám batonul de carne íntr-o tavá de aragaz  cu care dám la rumenit la foc iute, cíteva minute,

            -dacá folosim rulada la platouri, atunci o dám la rácit complect, dupá care o feliem si o folosim la platou dupá plac si fantezie, dacá o consumám caldá atunci o feliem si o servim cu salatá proaspátá, oricum este gustoasá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése