2014. december 3., szerda

Piept de pui umplut.

            

Piept de pui umplut

        ingrediente / 4 portzii
-        500 gr. piept pui dezosat
-        200 gr. suncá presatá
-        200 gr. cascaval feliat
-        1 ling. vegeta
-        1 vírf cutzit piper
-        150 gr. fáiná
-        3 ouá
-        300 gr. pesmet
-        ½ l ulei
       garnitura:
-        400 gr. castravatzi
-        300 gr. rosii
-        1 ceapá rosie mare
-        1 ardei kalifornia rosu
-        1 pahar iaurt natur 450 gr.
-        3 ling. maionezá
-        ½ lámíie
-        300 gr. orez

Modul de preaprare
                  -feliem pieptul de pui ín felii subtziri, asezám pe fiecare felie pungá de naylon, si batem foarte usurel felia, frecám fiecare felie cu vegeta si piper, asezám fiecare felie pe masa de lucru, acoperim fiecare felie cu felii de suncá, peste care aplicám felii de cascaval, apoi rulám felia de carne asa mai lejer,  o apásám bine ca sá ea formá mai latá nu rotundá, apoi batem spumá oále, adáugám 1 lingurá buná fáiná si 1 dl apá mineralá gazoasá, punem uleiul la íncins, sá nu fie prea fierbinte, sá nu prindá dintrodatá carnea cáci apoi rámíne crudá ín mijloc, dupá care dám felia de piept umplutá prin fáiná, compozitzia de ou si pesmet, si práji  fiecare felie, íntre timp pregátim garnitura,
              -cálim orezul, íl stingem cu apá dublu cantitatea orezului, condimentám cu vegata, sare, si fierbem píná scade toatá apa de pe el fár sá amestecámí n cratitzá, íl lásám acoperit píná pregátim salata,

          -táiem rondele sau felii ingredientele pentru salatá, omogenizám cu maoinezá si iaurt, condimentám cu sare, piper, apoi ímpártzim la farfurii língá orez, táiem fiecare rulou de carne ín douá oblic si aranjám pe farfurie cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, ornám cu pátrunjel verde si ardei kalifornia si servim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése