2014. november 3., hétfő

Rulada din ou cu sunca.

                         

            
Ruladá din ou cu suncá.
      
       ingrediente /2 portzii.
          - 3 cartofi márime medie
          - 1 ceapá  
          - 2 ardei grasi
          - 2 felii slániná afumatá
          - 6 ouá
          - 150 gr. cascaval 
          - 200 gr. brínzá topitá
          - 200 gr. suncá Praga 
          - 1 linguritzá vegeta,
          - 1 vírf cutzit piper


Modul de preparare: 
          -tocám ceapa si ardeiul márunt, táiem slánina cubulertze mici si o prájim ín 3 linguri ulei ín care prájim ceapa si ardeiul, dám la rácit, curátám cartofii, íi dám pe rázátoarea de cascaval dupá care íi íncorporám automat ín prájealá ca sá nu ísi schimbe culoarea,,,
         -spargem ouále , le batem  ca pentru omletá, radem si cascavalul íl adáugám la amestecul de ouá, condimentám cu vegeta, piper si amestecám totul cu cartofii,

         -íntr-o tavá nu prea mare punem hírtie de copt, ungem putin cu ulei si turnám  compozitia, dám  la cuptorul íncins la 170 grade timp de 30 minute, píná se rumeneste usor, scoatem omleta din cuptor, o rásturnám pe un servet sau hírtie de copt pentru a putea fi rulatá mai usor, cu fatza ín jos,
          -scoatem hírtia de copt, aplicám peste cocá brínza topitá, o íntindem frumos, o nivelám apoi o tapetám cu feliile de suncá, 
           -cu ajutorul servetului sau hírtiei de copt rulám cít mai stríns ín formá de sul-ruladá si o asezám rulada pe platou, o lásám cíteva minute sá se stímpere , scoatem hírtia de copt , apoi feliem si servim,,, putem servi cu salatá de ardei copt sau alte salate proaspete dupá prefeintzá , caldá sau rece.!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése