2014. november 14., péntek

Ruladá cu cacao si nucá.



Ruladá cu cacao si nucá

      piscotul:
-        6 ouá
-        140 gr. zahár pudrá
-        140 gr. fáiná
-        1 linguritzá bicarbonat
-        1 lámíie
     crema:
-        150 gr. unt
-        100 gr. zahár pudrá
-        1 ling. cacao
-        150 gr. nucá mácinatá
-        2 vanilii

Modul de preaprare
                  -mixám spumá ouále íntregi cu zahárul, adáugám coaja de la lámíie, bicarbonatul stins cu zema de la ½ lámíie,  íncorporám usurel si fáina, ungem tava de copt cu ulei, tapetám cu hírtie de copt, nivelám compozitiza ín tavá si dám la copt la foc potrivit timp de circa 20-25 minute dupá care facem proba de copt, apoi scoatem piscotul ín íntoarcem pe un prosop de bucátárie , íi scoatem hírtia de copt si íl rulám imediat cu ajutorul prosopului de bucátárie, íl lásám circa 10 minute dupá care scoatem prosopul si íl rulám ínapoi fárá prosop píná la rácire complectá dupá care íl umplem cu urmátoarea cremá,,,
                 crema: -mixám spumá  untul cu zahárul pudrá, adáugám cacaoa, mixám píná la íncorporare, adáugám si vanilia si nuca mácinatá, mixám píná la íncorporare complectá dupá care derulám rulada, aplicám frumos crema pe suprafatza ruladei, rásucim ínapoi frumos rulada cít se apote de stríns, o dám la rece pentru 1 orá jumate aproximativ, apoi feliem servim,
          mentziuni: -rulada se poate orna si pedinafará dupá dorintzá sau presára cu zahár pudrá vanilat, fiecare dupá plac si preferintzá, eu nu o fac decít la buturugá.

            

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése