Ruladá cu
cacao si nucá
piscotul:
-
6 ouá
-
140 gr. zahár pudrá
-
140 gr. fáiná
-
1 linguritzá bicarbonat
-
1 lámíie
crema:
-
150 gr. unt
-
100 gr. zahár pudrá
-
1 ling. cacao
-
150 gr. nucá mácinatá
-
2 vanilii
Modul de
preaprare
-mixám spumá ouále íntregi cu zahárul, adáugám coaja de la lámíie,
bicarbonatul stins cu zema de la ½ lámíie,
íncorporám usurel si fáina, ungem tava de copt cu ulei, tapetám cu
hírtie de copt, nivelám compozitiza ín tavá si dám la copt la foc potrivit timp
de circa 20-25 minute dupá care facem proba de copt, apoi scoatem piscotul ín
íntoarcem pe un prosop de bucátárie , íi scoatem hírtia de copt si íl rulám
imediat cu ajutorul prosopului de bucátárie, íl lásám circa 10 minute dupá care
scoatem prosopul si íl rulám ínapoi fárá prosop píná la rácire complectá dupá
care íl umplem cu urmátoarea cremá,,,
crema: -mixám spumá untul cu zahárul pudrá, adáugám cacaoa, mixám
píná la íncorporare, adáugám si vanilia si nuca mácinatá, mixám píná la
íncorporare complectá dupá care derulám rulada, aplicám frumos crema pe
suprafatza ruladei, rásucim ínapoi frumos rulada cít se apote de stríns, o dám
la rece pentru 1 orá jumate aproximativ, apoi feliem servim,
mentziuni: -rulada se poate orna si
pedinafará dupá dorintzá sau presára cu zahár pudrá vanilat, fiecare dupá plac
si preferintzá, eu nu o fac decít la buturugá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése