2014. november 3., hétfő

Rulada din cascaval.

   

Ruladá din cascaval.

         ingrediente / 4 portzii
-        250 gr. cascaval
-        200 gr. suncá presatá
-        200 gr. brínzá topitá
-        200 gr. maionezá
-        1 ling. vegeta
-        1 vírf cutzit piper alb
-        1 ling. frunze pátrunjel tocate
-        1 ling. busuioc verde tocat

Modul de preparare

                  -pentru ínceput pregátim maionezá din 4 gálbenuse de ou, 2 fierte si 2 gálbenuse crude, gálbenusele fierte le pisám bine de tot, adáugám gálbenusele crude, apoi la robot frecám gálbenusele, adáugínd ulei ín jet subtzire píná vor creste gálbenusele la cantitatea de 200 gr. asta necesitá circa 2 dl ulei, apoi íntindem pe masa de lucru folie alimentará, táime cascavaul ín bucátzi mai mici, íl asezám íntr-o farfurie care paote fi datá al microunde, si topim casavalul íntorcíndul mereu píná se ínmoaie ín asa fel ca sá poatá fi prelucrat ca si o cocá de aluat, apoi íl asezám pe foila alimentará, si formám din el un drepturnghi nu prea subtzire, deci nu íl íntindem prea tare, apoi tapetám dreptunghiul de cascaval cu  felii de suncá,  íl acoperim cu un strat de maionezá, presárám maioneza cu vegeta, piper si busuioc verde tocat peste care nivelám brínza topitá care o presárám cu pátrujel verde tocat, apoi cu ajutorul foliei alimentare rulám aluatul de cascaval ín formá de ruladá cít se poate de strínsá, ínchidem foila la cele douá capete rásucindu-o dupá care asezám rulada pe tavá si dám la frigider pentru cíteva ore píná se  íntáreste sá poatá fi feliatá, este un aperitiv grozav de delicios, dar tot atít de bine face fatzá si ca o ciná sátzioasá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése