Ruladá
din cascaval.
ingrediente
/ 4 portzii
-
250 gr. cascaval
-
200 gr. suncá presatá
-
200 gr. brínzá topitá
-
200 gr. maionezá
-
1 ling. vegeta
-
1 vírf cutzit piper alb
-
1 ling. frunze pátrunjel tocate
-
1 ling. busuioc verde tocat
Modul de
preparare
-pentru ínceput pregátim maionezá din 4 gálbenuse de ou, 2 fierte si 2
gálbenuse crude, gálbenusele fierte le pisám bine de tot, adáugám gálbenusele
crude, apoi la robot frecám gálbenusele, adáugínd ulei ín jet subtzire píná vor
creste gálbenusele la cantitatea de 200 gr. asta necesitá circa 2 dl ulei, apoi íntindem pe
masa de lucru folie alimentará, táime cascavaul ín bucátzi mai mici, íl asezám
íntr-o farfurie care paote fi datá al microunde, si topim casavalul íntorcíndul
mereu píná se ínmoaie ín asa fel ca sá poatá fi prelucrat ca si o cocá de
aluat, apoi íl asezám pe foila alimentará, si formám din el un drepturnghi nu
prea subtzire, deci nu íl íntindem prea tare, apoi tapetám dreptunghiul de
cascaval cu felii de suncá, íl acoperim cu un strat de maionezá, presárám maioneza
cu vegeta, piper si busuioc verde tocat peste care nivelám brínza topitá care o
presárám cu pátrujel verde tocat, apoi cu ajutorul foliei alimentare rulám
aluatul de cascaval ín formá de ruladá cít se poate de strínsá, ínchidem foila
la cele douá capete rásucindu-o dupá care asezám rulada pe tavá si dám la
frigider pentru cíteva ore píná se íntáreste
sá poatá fi feliatá, este un aperitiv grozav de delicios, dar tot atít de bine
face fatzá si ca o ciná sátzioasá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése