2014. november 21., péntek

Galuste din pui pentru supe, ciorbe.

              

Gáluste din pui pentru supe.

           ingrediente /6 portzii gombotzi
-        200 gr. tocáturá carne pui
-        100 gr. cascaval rázálit
-        70 gr. griz
-        1 ling. unturá gíscá
-        1 linguritzá vegeta
-        1 vírf cutzit piper alb
-        1 vírf cutzit nucsoará
-        3 ouá

Modul de preparare
               -batem ouále spumá cu untura de gíscá, apoi adáugám toate celelalte ingrediente , frámíntám bine si dám aluatul la frigider pentru 10-15 minute, apoi formám bilutze micutze, dupá plac si preferintzá si le slobozim ín supa clocotindá,
          -dupá ce gálustele au venit la suprafatzá mai fierbem íncá 4-6 minute dupá care servim, acest fel de gáluste se poate folosi la orice fel de supá limpede, sínt foarte pufoase si gustoase.
                          


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése