Gáluste
din pui pentru supe.
ingrediente /6 portzii gombotzi
-
200 gr. tocáturá carne pui
-
100 gr. cascaval rázálit
-
70 gr. griz
-
1 ling. unturá gíscá
-
1 linguritzá vegeta
-
1 vírf cutzit piper alb
-
1 vírf cutzit nucsoará
-
3 ouá
Modul de
preparare
-batem ouále spumá cu untura de
gíscá, apoi adáugám toate celelalte ingrediente , frámíntám bine si dám aluatul
la frigider pentru 10-15 minute, apoi formám bilutze micutze, dupá plac si
preferintzá si le slobozim ín supa clocotindá,
-dupá ce
gálustele au venit la suprafatzá mai fierbem íncá 4-6 minute dupá care servim,
acest fel de gáluste se poate folosi la orice fel de supá limpede, sínt foarte
pufoase si gustoase.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése