Cartofi la tigaie
ingrediente / 2 portzii
-
500 gr. cartofi fiertzi
-
2 ouá
-
150 gr. bacon-prosciutto
-
150 gr. cremvusti frankfurt
-
1 ceapá rosie
-
1 fir ceapá verde
-
ardei kalifornia rosu si verde
-
4 ling. ulei
Modul de
preparare
-cartofii fiertzi cu coaja íi curátzám, táiem ín rondele, íncingem
uleiul prájim putzin cartofii, íi scoatem deoparte, prájim slánina
bacon-prosciutto, cremvusti, adáugám ceapa rosie si verde cu verdeatzá cu tot si
ardeii toate feliate, le cálim ímpreuná, asezám cartofii pe farfurii, ímpártzim
compozitiza de slániná-cremvusti peste cartofi, coacem cíte un ochi de ou/farfurie,
si servim caldá dacá dorim presáratá cu cascaval rázálit cu orice fel de
muráturá si píine proaspátá, de obicei eu fac aceastá míncare rapidá din
cartofii fiertzi rámasi de la míncarea de prínz, este foarte rapidá si gustoasá
chiar si pentru musafiri la ciná, mai ales presáratá cu cascaval rázálit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése