2014. szeptember 22., hétfő

Ruladá din biscuitzi fárá gluten.

             

Ruladá din biscuitzi fárá gluten.

      biscuitzii
-        1 ou
-        125 gr. unt
-        200 gr. fáiná fárá gluten
-        1 linguritzá bicarbonat
-        6 gr. xillit sau índulcitor
-        10 ml aromá vanilie
-        lapte cít cuprinde

      siropul
-        150 gr. zahár pudrá
-        30 gr. nucá mácinatá
-        1 lingurá mare cacao olandezá
-        6 linguri cafea cicoare, sau,,,

     crema
-        150 gr. unt
-        150 gr. zahár pudrá
-        1 lámíie

Modul de preparare
           -punem fáina pe masa de lucru, amestecám cu bicarbonatul si o frecám íntre palme cu untul, adáugám oul , índulcitorul, aroma de vanilie si lapte cít sá obtzinem o cocá mai solidá, apoi o ínvelim si o dám la frigider 20 minute, o íntindem nu prea gros si decupám din alaut forme de biscuitzi dupá preferintzá,  le asezám ín tava unsá si dám la cuptor pentru 10 minute, timp ín care biscuitzii sínt coptzi, íi punem sá se ráceascá, apoi íi rupem bucátzele, sau trecem peste ei cu sucitoarea si íi punem íntr-un vas unde íi putem frámínta pentru ruladá, dupá aceea punem deoparte din ei atít ca sá putem presára folia de íntins, apoi peste cei rámasi presárám 150 gr. zahár pudrá, 30 gr. nucá mácinatá, 1 lingurá buná de cacao si adáugám atíta cafea de cicoare sau,, de care preferám píná vom obtzine o cocá buná pentru íntins, pregátim pe masa de lucru o bucatá de folie alimentará sau hírztie de copt, o presárám cu biscuitzii sfárímatzi pusi deoparte, íntindem alautul de biscuitzi peste folie ín grosime de circa 1 cm, si aplicám peste ei urmátoarea cremá :
         crema:
             -frecám spumá 150 gr. unt moale cu 150 gr. zahár pudrá, adáugám zeama si coaja de la o lámíie , frecám píná la omogenizare totalá apoi aplicám crema peste coca de biscuitzi, nivelám si rulám coca cu ajutorul foliei alimentare ín formá de ruladá cít se poate de stríns, ínchidem folia la ambele capete si o dám la frigider pentru cíteva ore,  dupá care feliem si servim.
   


          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése