Ruladá
din biscuitzi fárá gluten.
biscuitzii
-
1 ou
-
125 gr. unt
-
200 gr. fáiná fárá gluten
-
1 linguritzá bicarbonat
-
6 gr. xillit sau índulcitor
-
10 ml aromá vanilie
-
lapte cít cuprinde
siropul
-
150 gr. zahár pudrá
-
30 gr. nucá mácinatá
-
1 lingurá mare cacao olandezá
-
6 linguri cafea cicoare, sau,,,
crema
-
150 gr. unt
-
150 gr. zahár pudrá
-
1 lámíie
Modul de
preparare
-punem fáina pe masa de lucru, amestecám cu
bicarbonatul si o frecám íntre palme cu untul, adáugám oul , índulcitorul,
aroma de vanilie si lapte cít sá obtzinem o cocá mai solidá, apoi o ínvelim si
o dám la frigider 20 minute, o íntindem nu prea gros si decupám din alaut forme
de biscuitzi dupá preferintzá, le asezám
ín tava unsá si dám la cuptor pentru 10 minute, timp ín care biscuitzii sínt
coptzi, íi punem sá se ráceascá, apoi íi rupem bucátzele, sau trecem peste ei
cu sucitoarea si íi punem íntr-un vas unde íi putem frámínta pentru ruladá,
dupá aceea punem deoparte din ei atít ca sá putem presára folia de íntins, apoi
peste cei rámasi presárám 150 gr. zahár pudrá, 30 gr. nucá mácinatá, 1 lingurá
buná de cacao si adáugám atíta cafea de cicoare sau,, de care preferám píná vom
obtzine o cocá buná pentru íntins, pregátim pe masa de lucru o bucatá de folie
alimentará sau hírztie de copt, o presárám cu biscuitzii sfárímatzi pusi
deoparte, íntindem alautul de biscuitzi peste folie ín grosime de circa 1 cm , si aplicám peste ei
urmátoarea cremá :
crema:
-frecám spumá 150 gr. unt moale cu 150 gr.
zahár pudrá, adáugám zeama si coaja de la o lámíie , frecám píná la omogenizare
totalá apoi aplicám crema peste coca de biscuitzi, nivelám si rulám coca cu
ajutorul foliei alimentare ín formá de ruladá cít se poate de stríns, ínchidem
folia la ambele capete si o dám la frigider pentru cíteva ore, dupá care feliem si servim.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése