2014. szeptember 17., szerda

Quiche fárá gluten.

             

Quiche fárá gluten

         aluatul:
-        100 gr. fáiná albá de orez
-        100 gr. fáiná fárá gluten ”amarant”
-        1 vírf cutzit sare
-        100 gr. unt
-        3 ling. apá
-        1 vírf cutzit bicarbonat

        umplutura:
-        200 gr. brokkoli
-        2 ouá
-        1 pahar smíntíná fárá lactozá
-        50 gr. brínzá fárá lactozá
-        1 vírf cutzit sare
-        1 vírf cutit piper
-        100 gr. cascaval rázálit

Modul de preparare
                   -amestecám fáina, cu bicarbonatul, frecám íntre palme cu untul si adáugám apa, frámíntám dupá care o ímpachetám ín folie si o dám la frigider 15-20 minute timp ín care pregátim umplutura,,
        umpluturá:

                -desfacem pe flori brokkoli, íi punem la ínnábusit, ín putizn ulei cu apá, presárám cu vegeta si ínnábusim cíteva minute, 3-5, dupá care batem ouále spumá, adáugám cascavalul rázálit si smíntíná, apoi scoatem aluautl de la rece, íl íntindem de grosime 5-6 mm, cu forma mare pentru pogácele decupám din alaut cercuri mari care le mulám ín híntzie mignon silicon, umplem cosárcutzele cu cíteva flori de brokkoli, punem si putizná brínzá apoi turnám peste ele din oul bátut cu smíntíná si cascaval, dupá care dám la cuptor timp de 25-30 minute, la foc moale,  ca sá se coacá si rumeneascá putzin, apoi servim calde presárate cu cascaval rázálit si busuioc tocat márunt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése