Quiche
fárá gluten
aluatul:
-
100 gr. fáiná albá de orez
-
100 gr. fáiná fárá gluten ”amarant”
-
1 vírf cutzit sare
-
100 gr. unt
-
3 ling. apá
-
1 vírf cutzit bicarbonat
umplutura:
-
200 gr. brokkoli
-
2 ouá
-
1 pahar smíntíná fárá lactozá
-
50 gr. brínzá fárá lactozá
-
1 vírf cutzit sare
-
1 vírf cutit piper
-
100 gr. cascaval rázálit
Modul de
preparare
-amestecám
fáina, cu bicarbonatul, frecám íntre palme cu untul si adáugám apa, frámíntám
dupá care o ímpachetám ín folie si o dám la frigider 15-20 minute timp ín care
pregátim umplutura,,
umpluturá:
-desfacem
pe flori brokkoli, íi punem la ínnábusit, ín putizn ulei cu apá, presárám cu
vegeta si ínnábusim cíteva minute, 3-5, dupá care batem ouále spumá, adáugám
cascavalul rázálit si smíntíná, apoi scoatem aluautl de la rece, íl íntindem de
grosime 5-6 mm ,
cu forma mare pentru pogácele decupám din alaut cercuri mari care le mulám ín
híntzie mignon silicon, umplem cosárcutzele cu cíteva flori de brokkoli, punem
si putizná brínzá apoi turnám peste ele din oul bátut cu smíntíná si cascaval,
dupá care dám la cuptor timp de 25-30 minute, la foc moale, ca sá se coacá si rumeneascá putzin, apoi
servim calde presárate cu cascaval rázálit si busuioc tocat márunt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése