Pastá de
rosii condimentatá.
-
3 kg rosii
-
1,5 kg ardei
kapia
-
1 kg ceapá
-
1 bucatá tzeliná
-
1 legáturá buná frunze de tzeliná
-
1 vírf cutzit conservant / borcan
Modul de
preparare
-pentru ínceput spálám, desinfectám borcanele, le limpezim cu apá cít
suportám de fierbinte la míná, 8-10 bucátzi borcane pentru gem, le punem cu
gura ín jos pe fatzá de masá, apoi pregátim legumele,,,,
-spálám, scoatem cotorul de la rosii, le táiem ín 4-6 bucátzi, le punem
ín cratzita pentru fiert, cratzitá de 6-8 litri, curátzám tzelina o dám pe
rázátoare, o adáugám, scoatem cotorul ardeiului íl táiem ín felii, ín adáugám, ceapa
o curátzám o tocám, o adáugám, apoi frunzele
de tzeliná si dám totul la fiert, cínd totul este bine fiert, mixám bine
compozitzia, píná devine pastá, mai fierbem pasta cíteva minute, timp ín care
pregátim conservantul íntocmai dupá indicatziile de pe plic, adáugám
conservantul, mai dám un clocot si imediat másurám pasta fierbinte ín borcane,
ínchidem ermetic cu capacele si dám la dunst uscat – plapumá – píná la rácire
complectá, cam 2-3 zile dupá care dám la cámará, este o pastá gustoasá , aromatá
foarte buná pentru orice míncare.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése