2014. szeptember 24., szerda

Piscot cu unt, retzeta de bazá.

                

Piscot cu unt retzeta de bazá.

-        6 ouá
-        6 ling. zahár pudrá
-        6 ling. fáiná
-        100 gr. unt moale
-        1 linguritzá bicarbonat
-        1 lámíie

Modul de preprare
               -frecám untul spumá cu zahárul, separám gálbenusele de albusuri, cínd untul este spumá adáugám perínd cíte unul gálbenusele, si frecám mai departe píná la omogenizare si se face spumá fainá, circa 10-15 minute de robot, adáugám coaja de lámíie, si bicarbonatul stins cu zeama de la ½ lámíie, íncorporám,,,

       -batem spumá tare si albusurile cu 2 linguri zahár pudrá si zema de la ½ lámíie dupá care le adáugám la compozitiza de gálbenuse mestecínd usurel de jos ín sus cu spatula píná la dispersare complectá, apoi íncorporám usurel si fáina, ungem bine cu ulei tava de copt, tapetám cu hírtie de copt si turnám compozitzia ín tavá, nivelám frumos si dám la cuptorul íncálzit ín prealabil la foc potrivit, timp de 20-25 minute , dupá care facem proba de coacere cu scobitoarea, dacá se lipeste de scobitoare mai coacem íncá 5-10 minute apoi dám piscotul la rácit, dupá care íl umplem dupá plac si preferintzá cu crema doritá, dacá folosim tavá rotundá cum se vede ín imagine, atunci tapetám cu hírtie de copt numai fundul távii.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése