2017. június 8., csütörtök

Prăjitura cu spumă de vişine.

Prăjitură cu spumă de vişine
           coca:
-        200 gr. fáiná
-        150 gr. zahár pudrá
-        1 linguritá rasá sare
-        1 linguritá praf de copt
-        120 gr. unt sau,,,,
-        1 ou
-        2 ling.apá rece
umplutura:
-        200 gr. mac
-        150 gr. zahár
-        2 vanilii
-        100 ml apá
-        1 coajá rasá de lámíie
-        2 ling.miere de albine
-        2 ling. gem caise
spuma:
-        250 gr.visine fárá símbure
-        4 ling.zahár
-        300 ml.  friscá pentru spumá
-        3 ling. apá
-        zema de la 1/2 lámíie
-        1 plic gelatiná alimentará
-        2 ling. zahár pudrá
-cernem fáina íntr-un  vas de frámíntat, adáugám ingredientele pentru cocá si frámíntám un  aluat care íl putem íntinde si íl coacem íntr-o tavá de 25/25 cáptusitá cu hírtie de copt, ímpungem bien aluatul cu furculita    -pentru umpluturá pregátim din apá si zahár un sirop ín care opárim macul cu coaja de lámíie si mierea de albine, adáugám gemul de caise si putiná scortisoará , apoi nivelám compozitia peste foaia asezatá ín tava de copt si dám la cuptorul preíncálzit la 170 grade cca 25 minute, dupá care o dám la rácire complect, íntre timp pregátim spuma si anume,,,,
                -punem la fiert visinile cu zahárul, lámíia se fierb 10 minute dupá care le mixám bine la care adáugám si gelatina alimentará dizolvatá dupá indicatiile de pe plic, apoi batem spumá tare frisca la care adáugám usurel bátínd contenit crema de visine apoi nivelám spuma peste umplutura de mac , presárám spuma cu mac si dám la rece timp de 2 ore pentru ca gusturile sá se pátrundá si feliem