Cremeş
cu nucá şi cocos
coca albá:
-
5 albusuri de ou
-
150 gr. zahár tos
-
2 ling. fáiná
-
12 gr. praf de copt
-
150 gr. nucá cocos
coca
cacao:
-
5 albuusri de ou
-
150 gr. zahár tos
-
2 ling. fáiná
-
12 gr. praf de copt
-
3 ling. cacao
-
100 gr. nucá mácinatá
crema fiartá:
-
400 ml lapte
-
200 gr. zahár
-
80 gr. praf pudingá vanilie
-
3 prafuri vanilie
-
10 gálbenuse
-
250 gr. unt sau margariná
-
150 gr. mascarpone
-
200 gr. ciocolatámenaj
modul
de preparare:
coca
cu cocos: -batem spumá tare albusuriel de ou cu zahárul, adáugám praful de
copt, api adáugám fáina si nuca de cocos, dupá care nivelám compozitia íntr-o
tavá cáptusitá cu hírtie de copt, coacem la 180 grade timp de 15 minute, dupá
care facem proba de copt,,,dám la rácit si pregátim coca de cacao
coca cacao
:batem spumá tare albusurile de ou cu zahárul apoi adáugám praful de copt,
cacaoa amestecatá cu fáina , nuca mácinatá si zahárul vanilie,, apoi nivelám
aluautl ín tava unsá si tapetatá cu hírtie de copt, la 180 grade tot 15 minute,,,dupá
proba de copt o dám la rácit complect si íntre timp pregátim crema si anume,,,
crema: -frecám spumá cele 10 gálbenuse cu 100 gr. zahár,
apoi adáugám laptele si praful de budincá ín care am amestecat vanilia, dupá
care dám la foc compozitia si fierbem un chelm vírtos care íl dám al rácit
complect amestecínd mereu,,,íntre timp frecám margarian spumá cu 100 gr. zahár
pudrá, dupá ce chelmul sa rácit complect íl adougám la untul spumá si frecám o
cremá finá mátásoasá,,,ímpártim crema ín douá párti, asezám ín tava de
prájituri coca de cocos peste care aplicám o parte din cremá, care vien
acoperitá cu coca de cacao, si o acoperim cu crema rámasá peste care rázálim
ciocolata menaj dupá care o dám la rece
timp de cíteva ore ca gusturile sá se pátrundá, apoi feliem si servim.