2017. május 11., csütörtök

Cremeş cu nucá şi cocos.


Cremeş cu nucá  şi cocos
   coca albá:
-         5 albusuri de ou
-         150 gr. zahár tos
-         2 ling. fáiná
-         12 gr. praf de copt
-         150 gr. nucá cocos
     coca cacao:
-         5 albuusri de ou
-         150 gr. zahár tos
-         2 ling. fáiná
-         12 gr. praf de copt
-         3 ling. cacao
-         100 gr. nucá mácinatá
     crema fiartá:
-         400 ml lapte
-         200 gr. zahár
-         80 gr. praf pudingá vanilie
-         3 prafuri vanilie
-         10 gálbenuse
-         250 gr. unt sau margariná
-         150 gr. mascarpone
-         200 gr. ciocolatámenaj
modul de preparare:
                coca cu cocos: -batem spumá tare albusuriel de ou cu zahárul, adáugám praful de copt, api adáugám fáina si nuca de cocos, dupá care nivelám compozitia íntr-o tavá cáptusitá cu hírtie de copt, coacem la 180 grade timp de 15 minute, dupá care facem proba de copt,,,dám la rácit si pregátim coca de cacao
          coca cacao :batem spumá tare albusurile de ou cu zahárul apoi adáugám praful de copt, cacaoa amestecatá cu fáina , nuca mácinatá si zahárul vanilie,, apoi nivelám aluautl ín tava unsá si tapetatá cu hírtie de copt, la 180 grade tot 15 minute,,,dupá proba de copt o dám la rácit complect si íntre timp pregátim crema si anume,,,

crema: -frecám spumá cele 10 gálbenuse cu 100 gr. zahár, apoi adáugám laptele si praful de budincá ín care am amestecat vanilia, dupá care dám la foc compozitia si fierbem un chelm vírtos care íl dám al rácit complect amestecínd mereu,,,íntre timp frecám margarian spumá cu 100 gr. zahár pudrá, dupá ce chelmul sa rácit complect íl adougám la untul spumá si frecám o cremá finá mátásoasá,,,ímpártim crema ín douá párti, asezám ín tava de prájituri coca de cocos peste care aplicám o parte din cremá, care vien acoperitá cu coca de cacao, si o acoperim cu crema rámasá peste care rázálim ciocolata menaj dupá care  o dám la rece timp de cíteva ore ca gusturile sá se pátrundá, apoi feliem si servim.