Micul
dejun.
ingrediente / 3 portii.
-
1 ceapá
-
1 rosie mare
-
1 conservá fasole boabe 420 gr.
-
200 gr. cremvusti
-
6 ouá
-
200 ml ulei
-
2 ardei grasi
-
1 ling. vegeta
-
1 linguriţă rasá boia si piper mácinat
modul
de preaprare:
-táiem cremvustii ín rondele groase, tocám
cepa si ardeiul márunt, táiem rosia ín cuburi mari, íncingem 5 linguri ulei,
prájim cremvustii táiati ín rondele groase, scoatem cremvustii iar ín grásimea
rámasá cálim ceapa si ardeiul, le cálim bine, adáugám rosia , ínvírtim de cíteva ori, apoi
adáugám fasolea boabe, presárám cu ½ lingurá vegeta , piper mácinat si fierbem
ímpreuná 2-3 minute, dám deoparte, íncingem
uleiul rámas si coacem ochiuri de ouá din cele 6 ouá, le presárám cu
vegeta, piper, boia, apoi ímpártim fasolea la
3 farfurii, si cremvustii prájiti, apoi adáugám pe fiecare farfurie cíte
2 ochiuri de ouá si servim cu chifle si orice fel de muráturá.