2015. április 19., vasárnap

Tort aperitiv.



Tort aperitiv.

            ingrediente
-        ½ kg. píine neagrá, sau,,,
-        250 gr. brínzá-vaci
-        100 gr. unt
-        1 vírf cutzit piper
-        1 leg. micá pátrunjel verde tocat
-        1 linguritzá vegeta
-        3 ling. smíntíná grasá
-        rosii, castravetzi, ardei, ridichi de luná pentru ornat si servit.

Modul de preparare

                      -punem toate ingredientele la blender, ínafará de píine, le tocám bine píná obtzinem o cremá finá mátásoasá, feliem píinea ca si blatul de tort ínsá mai subtzire, tapetám o tavá ín formá de dreptunghi cu feliile de píine care le acoperim cu cremá de brínzá, apoi continuám etajatul píná la temrinarea ingredientelor, avínd grijá ca desupra sá viná cremá, ornám dupá plac si fantezie fiecare, dám la rece pentru 20-30 minute, apoi feliem si servim cu verdetzuri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése