Tort aperitiv.
ingrediente
-
½ kg. píine neagrá, sau,,,
-
250 gr. brínzá-vaci
-
100 gr. unt
-
1 vírf cutzit piper
-
1 leg. micá pátrunjel verde tocat
-
1 linguritzá vegeta
-
3 ling. smíntíná grasá
-
rosii, castravetzi, ardei, ridichi de luná pentru
ornat si servit.
Modul de
preparare
-punem toate ingredientele la blender, ínafará de píine, le tocám bine
píná obtzinem o cremá finá mátásoasá, feliem píinea ca si blatul de tort ínsá
mai subtzire, tapetám o tavá ín formá de dreptunghi cu feliile de píine care le
acoperim cu cremá de brínzá, apoi continuám etajatul píná la temrinarea
ingredientelor, avínd grijá ca desupra sá viná cremá, ornám dupá plac si
fantezie fiecare, dám la rece pentru 20-30 minute, apoi feliem si servim cu
verdetzuri.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése