Piept de
pui cu ciuperci
- 4 ling. ulei másline
- 600 gr.piept de pui dezosat
- 1 ceapá
- 3 ardei grasi
- 300 gr. ciuperci champinion
- 1 ling. vegeta
- 1 linguritzá rasá piper mácinat
- 200 ml friscá pentru gátit
- 1 ling. mustar
- 1 cub concentrat pui
- 2 ling. pátrunjel verde tocat.
Modul de preparare:
-taie pieptul de pui ín dreptunghiuri mai mici, íncinge uleiul íntr-o tigaie si rumeneste bucátzelele de pipept, scoate pieptul din tigaie,
-ín grásimea rámasá ín tigaie, cáleste ceapa, si ardeiul, adaugá ciupercile, presará cu vegeta si piper, cálestele píná scade apa care au lásat-o, adaugá mustarul, stinge cu
Mentziuni: dacá nu ítzi palce gustul dulceag, atunci ínlocuieste frisca cu smíntíná grasá, este un deliciu.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése