2015. április 3., péntek

Rulada cu conopida.



Ruladá cu conopidá

         ingrediente / 5  portzii.
-        1 conopidá circa 1,5 kg
-        2 dl smíntíná
-        2 ouá
-        2 ling. fáiná
-        1 ling. vegeta
-        1 linguritzá rasá piper mácinat
-        1 ling. pátrunjel verde tocat
-        200 gr. cascaval
-        600 gr. piept pui dezosat
-        250 gr. slániná bacon feliatá
-        1 ling. unt
-        2 ling. pesmet

Modul de preparare.
               -pentru ínceput fierbem pe jumátate conopida desfácutá pe flori ín apá condimentatá cu vegeta, o strecurám, o rácim, turnám peste conopida fiartá smíntína, ouále, cascavalul rázálit, vegeta, piper, pátrunjel verde, apoi táiem pieptul de pui ín cuburi mai mici, adáugám la compozitiza de conopidá,

           -ungem o tavá spinare de cáprioará cu untul, presárám cu pesmetul, apoi ímbrácám tava cu feliile de slániná bacon ín asa fel ca feliile sá curgá peste tavá ín asa fel ca sá ajungá sá ínvelim umplutura dupá ce am umplut tava, apoi turnám compozitiza de conopidá cu piept de pui ín tavá peste slánina bacon, cu partea care íntrece peste tavá ínvelim frumos umplutura si dám tava la cumptorul preíncálzit la copt, timp de 30 minute la 180 grade, apoi scoatem tava de la cuptor, rásturnám rulada ín tava de copt, si o dám ínapoi la cuptor píná slánina bacon se rumenste frumos cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, apoi servim cu cartofi ínnábusitzi cu pátrunjel si eventual muráturá, ínsá se poate consuma si ca aperitiv ín stare rece sau caldá cu muráturá sau sos de cascaval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése