Salatá
ruseascá
ingrediente / 2 portzii.
-
400 gr. cartofi
-
1 ceapá
-
2 castravetzi muratzi
-
6 felii suncá presatá
-
2 dl
smíntíná
-
½ pahar maionezá
-
1 ling. mustar
-
1 ling. zahár pudrá
-
1 ling. vegeta
-
1 linguritzá rasá piper
Modul de
preparare
-fierbem cartofii ín apá cu sare cu coaja, íi rácim, íi curátzám, íi
táiem ín cuburi , íi presárám cu vegeta si piper, táiem castravetzii, cepa si
sunca ín cuburi, íi amestecám cu cartofii,, amestecám bine smíntína cu
maioneza, zahárul, mustarul, vegeta, turnám sosul peste cartofi , omogenizám
bine, asezonám de condiemnte, vegeta, sare , piper, mustar, si dám salata la
rece 30 minute, pentru ca gusturile sá se pátrundá apoi servim caatare, sau
língá snitzel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése