Chek cu banane
- 275 gr. fáiná
- 1 lámíie
- 1 linguritzá
bicarbonat
- 1 linguritá
rasá sare
- 100 gr. zahár
- 3 banane
- 2 ouá
- 50 gr. unt
- 2 ling. lapte
- 150 gr. nucá tocatá márunt
Modul de preparare.
-pune 275 gr. fáiná, zaharul, sarea, coaja
de lámíie, bicarbonatul stins cu zeama de la ½ lámíie íntr-un vas de frámíntat
sau mixer,
-zdrobeste
bananele cu ajutorul unei furculitze, adaugá la compozitzia de fáiná, topeste
untul ín lapte si adaugá-l la aluat, mixeazá bine píná la omogenizare
complectá, unge o tavá pentru chek, tapeteazá cu hírtie de copt, niveleazá
compozitzia ín tavá si dá la cuptorul íncins la 180
grade pentru 30-35 minute, dupá care faci proba scobitorii, cínd scobitoarea
iese curatá chekul e copt,
-íl scotzi de
la cuptor, íl presari cu zahár pudrá vanilat, íl dai la rácit, feliezi si
servesti.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése