Gogosi
indianer.
aluatul:
-
5 ouá
-
3 ling. apá
-
100 gr. zahár pudrá
-
150 gr. fáiná
-
1 vírf cutzit praf de copt
umpluturá:
-
3 dl friscá
pentru spumá
-
2 prafuri fixator spumá
glazura:
-
150 gr. ciocolatá menaj
-
5 ling. lapte
-
5 ling. ulei
Modul de
preaprare
-separám gálbensurile de albusuri, frecám spumá gálbenusurile cu zahárul
si apa, batem spumá albusurile nu prea tare, cu spatula íncorporám la
gálbenuse, dupá care tot cu spatula usurel íncorporám fáina mestecatá cu praful
de copt si sare, dupá care ungem o tavá de copt, o tapetám cu hírtie de copt,
ungem si hírtia , apoi másurám alautul ín sacul pentru spumá, si facem
grámájoare rotunde din alaut pe hírtia de copt, formá de gogosi la distantze
márisoare deoarece va creste foarte tare, si sá nu creascá ímpreuná , sá nu se
uneascá la copt, apoi dám tava la cuptorul preíncálzit la 170 grade timp de
10-15 minute, dupá care le dám la rácit,
-dupá rácire complectá, fierbem cicocolata
menaj pe baie de abur cu lapte si ulei, cínd ciocolata este fluidá ímbibám
fiecare gogos ín ciocolatá, le asezám pe grátar píná la solidificarea
ciocolatei , dupá ce ciocolata sa solidificat cu un cutzit tras prin apá
fierbinte táiem gogosile pedindouá vertical pe la mijloc, apoi batem spumá tare
frisa cu prafurile fixator, másurám frisca ín sacul de spumá umplem gogosile cum se vede si ín imaginea
atasatá retzetei, dupá care servim dupá plac.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése