2015. február 11., szerda

Gogosi "indianer".



Gogosi indianer.

          aluatul:
-        5 ouá
-        3 ling. apá
-        100 gr. zahár pudrá
-        150 gr. fáiná
-        1 vírf cutzit praf de copt
         umpluturá:
-        3 dl friscá pentru spumá
-        2 prafuri fixator spumá
         glazura:
-        150 gr. ciocolatá menaj
-        5 ling. lapte
-        5 ling. ulei

Modul de preaprare
                        -separám gálbensurile de albusuri, frecám spumá gálbenusurile cu zahárul si apa, batem spumá albusurile nu prea tare, cu spatula íncorporám la gálbenuse, dupá care tot cu spatula usurel íncorporám fáina mestecatá cu praful de copt si sare, dupá care ungem o tavá de copt, o tapetám cu hírtie de copt, ungem si hírtia , apoi másurám alautul ín sacul pentru spumá, si facem grámájoare rotunde din alaut pe hírtia de copt, formá de gogosi la distantze márisoare deoarece va creste foarte tare, si sá nu creascá ímpreuná , sá nu se uneascá la copt, apoi dám tava la cuptorul preíncálzit la 170 grade timp de 10-15 minute, dupá care le dám la rácit,
           -dupá rácire complectá, fierbem cicocolata menaj pe baie de abur cu lapte si ulei, cínd ciocolata este fluidá ímbibám fiecare gogos ín ciocolatá, le asezám pe grátar píná la solidificarea ciocolatei , dupá ce ciocolata sa solidificat cu un cutzit tras prin apá fierbinte táiem gogosile pedindouá vertical pe la mijloc, apoi batem spumá tare frisa cu prafurile fixator, másurám frisca ín sacul de spumá  umplem gogosile cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, dupá care servim dupá plac.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése