Chifle
umplute cu brínzá.
ingrediente
-
6 buc. chifle
-
500 gr. brínzá vaci
-
3 vanilii
-
3 ouá
-
2 dl
smíntíná grasá
-
4 ling. zahár
-
120 gr. stafide
-
3 dl lapte
-
100 gr. unt
Modul de
preparare
-pregátim chiflele, deci táiem un capac, scobim cu linguritza miezul chiflelor lásínd
peretzi mai grosi asa, amestecám miezul chiflelor cu 2 linguri smíntíná,
adáugám brínza, ouále, vanilia, zahárul, omogenizám, adáugám stafidele,,,
-asezám
chiflele scobite ín tava de copt bine unsá cu unt, le stropim cu lapte cáldut
ín care am topit 50 gr. unt , dar nu prea tare sá nu se desfacá, umplem
chiflele cu compozitzia de brínza de vacá, asezám capacul peste brínzá, stropim
capacul chiflelor cu smíntíná, rázálim peste smíntíná unt-margariná si dám tava
la cuptor pentru 20-25 minute, scoatem tava de la cuptor, dám deoparte putzin
la rácorit, presárám cu zahár pudrá vanilinat si servim cáldutze.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése