2015. február 17., kedd

Chifle umplute cu brânză dulce.



Chifle umplute cu brínzá.

             ingrediente
-        6 buc. chifle
-        500 gr. brínzá vaci
-        3 vanilii
-        3 ouá
-        2 dl smíntíná grasá
-        4 ling. zahár
-        120 gr. stafide
-        3 dl lapte
-        100 gr. unt

Modul de preparare
            -pregátim chiflele, deci táiem un capac,  scobim cu linguritza miezul chiflelor lásínd peretzi mai grosi asa, amestecám miezul chiflelor cu 2 linguri smíntíná, adáugám brínza, ouále, vanilia, zahárul, omogenizám, adáugám stafidele,,,

            -asezám chiflele scobite ín tava de copt bine unsá cu unt, le stropim cu lapte cáldut ín care am topit 50 gr. unt , dar nu prea tare sá nu se desfacá, umplem chiflele cu compozitzia de brínza de vacá, asezám capacul peste brínzá, stropim capacul chiflelor cu smíntíná, rázálim peste smíntíná unt-margariná si dám tava la cuptor pentru 20-25 minute, scoatem tava de la cuptor, dám deoparte putzin la rácorit, presárám cu zahár pudrá vanilinat si servim cáldutze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése