2016. február 29., hétfő

Micul dejun.


Micul dejun.
           ingrediente / 3 portii.
-         1 ceapá
-         1 rosie mare
-         1 conservá fasole boabe 420 gr.
-         200 gr. cremvusti
-         6 ouá
-         200 ml ulei
-         2 ardei grasi
-         1 ling. vegeta
-         1 linguriţă rasá boia si piper mácinat
modul de preaprare:
               -táiem cremvustii ín rondele groase, tocám cepa si ardeiul márunt, táiem rosia ín cuburi mari, íncingem 5 linguri ulei, prájim cremvustii táiati ín rondele groase, scoatem cremvustii iar ín grásimea rámasá cálim ceapa si ardeiul, le cálim bine,  adáugám rosia , ínvírtim de cíteva ori, apoi adáugám fasolea boabe, presárám cu ½ lingurá vegeta , piper mácinat si fierbem ímpreuná 2-3 minute, dám deoparte, íncingem  uleiul rámas si coacem ochiuri de ouá din cele 6 ouá, le presárám cu vegeta, piper, boia, apoi ímpártim fasolea la  3 farfurii, si cremvustii prájiti, apoi adáugám pe fiecare farfurie cíte 2 ochiuri de ouá si servim cu chifle si orice fel de muráturá.

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése