2016. február 28., vasárnap

Chifle la tigaie.


Chifle la tigaie.
        ingrediete / 2 portii.
-         4 ouá
-         2 chifle
-         6 felii bacon
-         2 ling. unt
-         100 gr. cascaval rázálit
-         200 ml smíntíná
-         1 vírf cutit piper mácinat
-         2 fire ceapá verde
-         1 linguritá rasá sare
Modul de preparare.

             -feliem chiflele si le párjim íntr-o tigaie aderentá , le scoatem deoparte apoi topim untul ín care prájim slánina bacon , dám deoparte , aranjám ín tigaie chiflele prájite peste care turnám smíntína, o condimentám  si o presárám cu jumátate din cascavalul rázálit, dupá care o dám ínapoi la foc, ínfierbíntám si usurel spargem ochiurile de ouá peste chifle, cíte unul , pe care le tinem putin pe fiecare cu lingurá píná se prinde pe chiflá sá nu curgá jos, apoi piperám ouále , presárám cu putiná vegeta, si coacem totul píná ouále se prind putin , presárám cu cascavalul rámas si ceapa verde táiatá ín rondele, mai prájim píná cascavalul se topeste putin, dupá care servim calde, cu salatá de rosii cu coreandru. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése