Chifle
la tigaie.
ingrediete / 2 portii.
-
4 ouá
-
2 chifle
-
6 felii bacon
-
2 ling. unt
-
100 gr. cascaval rázálit
-
200 ml smíntíná
-
1 vírf cutit piper mácinat
-
2 fire ceapá verde
-
1 linguritá rasá sare
Modul
de preparare.
-feliem chiflele si le párjim íntr-o tigaie
aderentá , le scoatem deoparte apoi topim untul ín care prájim slánina bacon ,
dám deoparte , aranjám ín tigaie chiflele prájite peste care turnám smíntína, o
condimentám si o presárám cu jumátate
din cascavalul rázálit, dupá care o dám ínapoi la foc, ínfierbíntám si usurel
spargem ochiurile de ouá peste chifle, cíte unul , pe care le tinem putin pe
fiecare cu lingurá píná se prinde pe chiflá sá nu curgá jos, apoi piperám ouále
, presárám cu putiná vegeta, si coacem totul píná ouále se prind putin ,
presárám cu cascavalul rámas si ceapa verde táiatá ín rondele, mai prájim píná
cascavalul se topeste putin, dupá care servim calde, cu salatá de rosii cu
coreandru.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése