Crema
de ciocolatá.
-
4 ouá
-
150 gr. zahár tos
-
100 gr. zahár pudrá
-
2 ling. cacao olandezá
-
200 gr. ciocolatá menaj
-
250 gr. unt sau margariná
modul
de preaprare:
-pentru ínceput pregátim o baie de abur, si un vas ín care putem sá
batem ouále deasupra báii de abur, amestecám zahárul tos cu cacaoua, apoi batem
ouále spumá cu combinatia de zahár cu
cacao, asezám vasul ín baia de abur si íntre timp adáugám si ciocolata menaj
ruptá ín bucátele , mestecám píná ciocolata se diziolvá complect, si crema sa
solidificat índeajuns cínd luám vasul de pe baia de abur si dám crema la rácit,
complect, mestecínd mereu ca sá nu facá scoartá, íntre timp frecám untul spumá
cu zahárul praf, dupá care adáugám compozitia de ciocolatá la untul frecat
spumá, si frecám píná vom obtine o cremá lucioasá-mátásoasá, cu care vom umplea
orice fel de blat de tort, buturugá sau ruladá de ciocolatá,,,, dacá dorim ca
crema sá fie mai intensá mai adáugám 50 gr. ciocolatá menaj.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése