Tocánitzá de cartofi cu ciuperci.
ingrediente / 4 portzii.
-
500 gr. ciuperci
-
600 gr. cartofi
-
3 cepe mijlocii
-
4 cátzei usturoi
-
3 ardei grasi
-
3 rosii
-
1 ling. vegeta
-
1 ling. condiment asortat flekken, sau,,,,
-
1 linguritzá rasá piper mácinat
-
1 linguritzá boai dulce
-
1 ling. pastá kapia
-
100 gr. paste fáinoase scoicá
-
1 leg. pátrunjel verde
-
5 ling. ulei
modul de preparare:
-íncingem 3 linguri uleiul, cálim ceapa tocatá si ardeiul táiat cuburi
mai márisoare, presárám cu boia de ardei, adáugám ciupercile táiate felii
groase, acopeim si ínnábusim, 3-5 minute píná ciupercile se ínmoaie, íntre timp
ín uleiul rámas rumenim pastele fáinoase
le adáugám la ciuperci, adáugám si cartofii si condiemntele, ínafará de
pátrunjelul verde, stingem cu apá píná acopere cartofii si fierbem sub capac
píná cartofii sunt fiertzi, asta circa 20 minute, dupá care asezonám de
condimente, vegeta, piper, sare, presárám cu pátrunjelul verde tocat, ínvírtim
de 2-3 ori si míncarea este gata de servit dupá preferintzá cu muráturá sau
salatá de orice fel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése