Felii cu
cremá din brínzá.
aluatul:
-
300 gr. fáiná
-
300 gr. zahár pudrá
-
4 ouá
-
1,5 dl ulei
-
1,5 dl apá
mineralá gazoasá
-
1 linguritzá bicarbonat de sodiu
-
1 lámíie
crema:
-
500 gr. brínzá de vaci
-
250 gr. margariná
-
200 gr. zahár pudrá
-
3 vanilii
-
5 dl friscá
pentru spumá
-
3 prafuri íntáritor friscá
Modul de
preparare
aluatul: -frecám
ouále spumá cu zahárul, adáugám coaja de lámíie, cu zema de lámíie stingem
bicarbonatul care le adáugám apoi uleiul si frecám totul spumá, adáugám apa
mineralá apoi fáina, care o íncorporám bine, dupá care turnám compozitiza ín
tava de copt unsá bien si tapetatá cu hírtie de copt, coacem la 200 grade timp
de 25-30 minute, apoi facem proba de copt, scaotem si dám al rácit complect,
íntre timp pregátim crema,,,
crema: -pisám bine brínza cu o
furvulitzá píná devine cremoasá, apoi frecám spumá martgarina cu zahárul pudrá,
adáugám brínza prelucratá si vanilia, cu care frecám píná obtzinem o cremá
frumoasá finá din brínzá, apoi o aplicám peste coca deacum rece, betem spumá
frisca cu fixatorul de friscá , eventual dacá nu este destul de dulce frisca,
mai adáugám 2-3 linguri zahár pudrá, apoi o aplicám peste crema de brínzá si o
dám la rece tinp de 1,5-2 ore, dupá care o feliem dupá plac si ornám fiecare
felie cu cíte o bucatá de fruct, ca : boabe de struguri negri, zmeurá, mure,
cápsuni,,,, dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, apoi servim,,,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése