2015. szeptember 18., péntek

Broccoli cu sunca.



Broccoli cu suncá

          ingrediente / 3 portzii

-     500gr. broccoli
-     300gr. suncá presatá
-     200gr. mozzarella rasá
-     5 ling. ulei
-     2 ardei kalifornia rosii
-     4 fire ceapă verde
-     1 ling. vegeta
-     sare dupá gust
-     1 linguritzá rasá piper mácinat
-     1 ling. condiment grill
-     7 ouá

Preparare:

          -se íncálzește cuptorul la 190 grade, se unge un vas termorezistentz cu unt sau margariná, putzin ami grosutz, asa,, se pune apá la fiert condimentatá cu vegeta, sare si piper, se desfac florile de brokkoli, tulpina se curátzá sis e taie ín rondele mai groase, cínd apa clocoteste se adaugá brokkoli, si se fierb circa 5 minute, se strecoará bine de apá,
íntre timp se ínfierbíntá uleiul, se cáleste ceapa táiatá rondele, ardeiul táiat cuburi, se adaugá sunca táiatá cuburi, se ínvírte de cíteva ori si se dá deoparte,
          -se bat oule spumá cu condiemntul grill, vegeta, piper, apoi se ímpárt brokkoli ín douá, se aseazá o parte la fundul vasului termorezistent uns bine peste care se toarná jumnátate din oul bátut condimentat, se acopere cu compozitiza de suncá , peste care se ímparte brokkoli rámas peste care se toarná compozitzia de ou rámasá, se scuturá bine vasul ca ouále sá pátrundá totul, apoi se dá la cuptor pentru 20 minute dupá care se presará cu mozzarella rázálit, si se dá ínapoi la cuptor pentru alte 10 minute,
        -se serveste fierbinte cu smíntíná, fiecare dupá plac si dorintzá.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése