Crochete
milaneze
ingrediente
- 300 gr. cartofi
- 70 gr. unt
- 200 gr. brínzá
- 3 ouá
- 20 gr. drojdie proaspátá
- fáiná cít cuprinde
- 70 gr. unt
- 200 gr. brínzá
- 3 ouá
- 20 gr. drojdie proaspátá
- fáiná cít cuprinde
- ulei pentru copt
Mod de
preparare
-se fierb cartofii si se piseazá pe masa de lucru, se lasá sá se
ráceascá complect, apoi se adaugá untul, drojdia, brínza rasá, gálbenusele si albusurile
bátute spumá, fáiná cít cuprinde compozitiza ca sá obtzinem un aluat bun pentru
íntins ínsá mai molcutz, se frámíntá
bine, se preasará cu fáiná, se ínveleste cu o fatzá de masá si se lasá sá
dospeascá, dupá ce aluatul si-a dublat volumul se íntinde íntr-o foaie de 1 cm grosime
si se taie cu paharul, sau forma pentru pogácele, se lasá din nou sá creascá si
se coc ín ulei íncins, precum gogosii, se servesc fierbintzi, presáratzi cu cascaval
rázálit si smíntíná.
mentziuni: atentzie !!! sarea se adaugá
la aluat ín functie de cít este brínza de sáratá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése