Gogosari ín sos.
ingrediente:
- 3
kg gogosari
- 300 gr. mustar
-
300 ml otzet
- 300 ml ulei
- 300 ml zahár
- 12 foi dafin
- 1 ling. piper boabe
- 1 ling. ienibahar boabe
- 3 linguritze sare grunjoasá
- 1 plic Na-benzoat conservant
-curátám gogosarii de cotoare,
íi táiem felii, pregátim sosul, punem íntr-un vas uleiul, otzetul, zahárul,
mustarul, dafinul, boabele de piper, ienibahar si sarea,
dám íntr-un clocot apoi adáugám
gogosarii, le dám cíteva clocote píná gogosarii se ínmoaie putzin, scoatem
gogosarii ín borcane si turnám sosul fierbinte peste gogosari, apoi punem pe
fiecare borcan ín parte cíte un vírf de cutizit de conservant, ínchidem ermetic
borcanele fierbinti si le dám la dunst uscat, páturi-plapume píná borcanele se
rácesc complect, apoi le dám la cámará.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése