Cartofi
umpluţi.
-fierbem 4 cartofi mari cu coaja, íi dám la rácit, apoi ín curátzám íi táiem
pedindouá dea lungul, scobim miezul ín formá de sániutzá ín asa fel ca sá
rámíná un perete mai gros, apoi íi ungem cu unt moale pe dinláuntru si pedinafará,
íi presárám cu vegeta si condiment grill, íi punem deoparte si pregátim
umplutura,
umplutura: -8 ouá
fierte, 400 gr. cascaval topit, 200 gr. suncá presatá, 200 gr. círnatzi afumat,
200 gr. cascaval rázálit, 1 leg. pátrunjel verde, vegeta dupá gust,
-tácám márunt ouále, sunca si círnatzii, apoi
mestecám cu toate celellalte ingrediente si miezul de cartofi scobitzi píná la omogenizare
complectá, asezonám de condimente, vegeta, piper, pátrunjel verde tocat, apoi
umplem pasta obtzinutá ín sániutzelel de cartofi, le asezám ín tava pentru
fripturi, le presárám cu cascaval rázálit si le dám la cuptor píná se rumensc
frumos, apoi le servim calde cu smíntíná frecatá cu usturoi pisat si presárate
cu pátrunjel verde tocat dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése