2015. szeptember 2., szerda

Cartofi umpluţi.



Cartofi umpluţi.

               -fierbem 4 cartofi mari cu coaja, íi dám la rácit, apoi ín curátzám íi táiem pedindouá dea lungul, scobim miezul ín formá de sániutzá ín asa fel ca sá rámíná un perete mai gros, apoi íi ungem cu unt moale pe dinláuntru si pedinafará, íi presárám cu vegeta si condiment grill, íi punem deoparte si pregátim umplutura,
              umplutura: -8 ouá fierte, 400 gr. cascaval topit, 200 gr. suncá presatá, 200 gr. círnatzi afumat, 200 gr. cascaval rázálit, 1 leg. pátrunjel verde, vegeta dupá gust,

            -tácám márunt ouále, sunca si círnatzii, apoi mestecám cu toate celellalte ingrediente si miezul de  cartofi scobitzi píná la omogenizare complectá, asezonám de condimente, vegeta, piper, pátrunjel verde tocat, apoi umplem pasta obtzinutá ín sániutzelel de cartofi, le asezám ín tava pentru fripturi, le presárám cu cascaval rázálit si le dám la cuptor píná se rumensc frumos, apoi le servim calde cu smíntíná frecatá cu usturoi pisat si presárate cu pátrunjel verde tocat dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése