Desert din
brínzá cu cocos
ingrediente
-
500 gr. brínzá de vaci
-
200 gr. zahár pudrá
-
3 plic vanilie
-
200 gr. nucá cocos
-
100 gr. stafide
-
100 gr. biscuitzi mácinatzi
Modul de
preparare
-frecám zahárul cu brínza de vaci, vanilia si stafidele, o punem la
odihná 10 minute, dupá 10 minute odihná adáugám 100 gr. nucá cocos si atíta
biscuitzi mácinatzi ca sá obtzinem o cocá buná pentru prelucrat-format bilutze,
apoi turnám nuca de cocos rámasá íntr-o tavá, din alautul obtzinut formám
bilute de márimea unei mingi de ping-pong, rostogolim fiecare bilutzá prin nuca
de cocos, le asezám pe tavá, si continuám operatiza píná la terminarea compozitziei,
apoi dám la rece pentru 40-50 minute dupá care servim.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése