Vinete
ímpánate.
ingrediente
·
1 buc. vinete mare
·
3 rosii mari
·
6 buc. ciuperci champignon
·
250 gr. mozzarella
·
8 frunze busuioc
·
1 ling. pátrunjel verde tocat
·
3 cátzei usturoi
·
5 ling. ulei másline
·
1 ling. vegeta
·
1 linguritzá rasá piper
·
1 linguritzá sare
Modul de preparare
-taiem rosiile si ciupercile ín cubuletze mici, presárám cu vegeta,
busuioc verde tocat, si pátrunjel, adáugám usturoiul pisat si mozarella
desfácutá ín bucátzele mici, piper, sare, stropim totul cu 3 ling. ulei
másline, vinetele, le stergem si
le táiem ín felii de 2 degeta grosime, le presárám cu vegeta apoi le sezám ín
tava de copt tapetatá cu hírtie de copt, le stropim cu putzin ulei,
- -ímpártzim mixul de legume
peste fiecare felie de vinete, presárám pe deasupra fiecare felie cu ½
linguritzá pesmet,
- -mai stropim peste felile de vinete
ímpánate 2-3 linguri ulei másline, si dám tava la cuptorul preíncálzit la
180°C pentru 20-25 minute, apoi servim cu píine proaspátá, eventual
presárate cu cascaval rázálit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése