Ciorbá
mexicaná.
ingrediente / 6 portzii.
-
700 gr. pulpe pui
-
1 ling. chimen roman
-
1 ardei kalifornia rosu
-
1 ardei kalifornia verde
-
1 linguirtá boia
-
6 buc. rosii
-
1 ceapá mare
-
300 gr. fasole boabe rosie conservá
-
150 gr. porumb boabe congelat
-
1 ling. vegeta.
-
1 ling. condiment asortat mexic
-
1 ling. condiment asortat fripturi
-
5 ling. ulei másline
-
1 ling. rasá piper mácinat
Modul de
preparare
-frecám
bine condimentul asortat fripturi cu uleiul si vegeta, dupá care frecám bine cu
acestá marinadá pulpele de pui, la dám la cuptorul preíncálzit la 180 grade si le
rumenim bine pe ambele pártzi, le scoatem din tavá, ín grásimea rámasá cálim
cepa táiatá márunt si ardeii kalifornia táiatzi ín cuburi mari, presárám cu
chimenul si boiaua, adáugám rosiile táiate ín cuburi mai mari, ínvírtim
decíteva ori si stingem cu 2 litri apá fierbinte, adáugám porumbul boabe, dám
la fiert, cínd íncepe sá clocoteascá punem si fasolea boabe, condimentul mexic,
adáugám si carnea de pui táiatá ín cuburi, si oasele goale pentru gust, asezonám
de vegeta, piper, sare, mai dám 2-3 clocote si ciorba este gata de servit.
mentziuni: -aceastá
ciorbá este grozavá si cu carnea rámasá de la orice fripturi.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése