3
Bit fárá coacere.
-
600 gr. biscuitzi simpli
crema:
-
150 gr. zahár
-
1 lingurá rasá vanilie
-
40 gr. fáiná
-
40 gr. amidon alimentar
-
500 ml. lapte
-
2 ouá
-
200 gr. unt sau margariná
-
90 gr. praf friscá
-
3 ling. zahár praf
-
300 ml. lapte
-
400 gr. lapte condensat caramelizat
-
50 gr. ciocolatá menaj
modul
de preparare
-frecám spumá gálbenusele de ou cu 150 gr.zahár, batem spumá tare
albusurile cu 1 lingurá zahár, íncorporám ín gálbenuse, apoi adáugám amidonul,
fáina, laptele si vanilia, dupá care dám la foc ff mic, si fierbem píná se íngroasá
índeajuns, apoi dám la rácit complect, íntre timp frecám untul spumá cu
zahárul, apoi dupá ce budinca sa rácit, adáugám cu cíte o lingurá ín untul
spumá si frecám o cremá finá mátásoasá, apoi cáptusim cu hírtie de copt o tavá
de 20×35 cm, asezám pe fundul távii un rínd de biscuitzi, aplicám peste biscuiti
laptele condensat caramelizat care íl
acoperim cu un alt rínd de biscutiz peste care aplicám crema, care o acoperim
cu un rínd de biscuiti, apoi batem spumá tare prafurile de friscá cu 300 ml
lapte si 3 linguri zahár si o nivelám peste biscuitii deasupra, rázálim ciocolata menaj si o presárám peste
friscá dupá cum se vede si ín imaginea
atasatá retzetei, apoi dám prájitura la rece timp de 4-5 ore, dupá care feliem si
servim.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése