Chiftelutze-mazáre
galbená
ingrediente:
§
- 500 g mazáre galbená
§
- 2 cepe
§
- 1 cápátzíná usturoi
§
- 1 linguritzá coriandru tocat
§
- 1 linguritzá chimion mácinat
§
- 1 linguritzá boia dulce
§
- 1 ling. vegeta
§
- 1 ling. condiment asortat grill
§
- ½ linguritzá piper mácinat
§
- 2 ling. pátrunjel verde tocat
§
- ½ caná ulei
§
- 3 ouá pentru cei care nu preferá
vegetarian
Mod de preparare:
-punem mazárea galbená la ínmuiat peste noapte, apoi o spálám bine din
apa de ínmuiat, o punem la fiert ín apá cu sare. 1 ceapá, cíetva linguri de
ulei, ½ lingurávegeta, cínd mazárea este fiartá bien, punem ín sitá deasá pentru
strecurat, apoi dám la blender pentru ca sá facem un pep ín care adáugám ceapa
tocatá márunt si cálitá, usturoiul pisat, frunza de pátrunjel si ouále dacá nu
dorim vegetarian, si toate celelalte condimente, dacá compozitzia este prea moale
adáugám si cíteva linguri de pesmet la compozitzie,
-formám bilutze mici, le presám putzin íntre palme, le asezám íntr-o
tavá bine unsá cu ulei, si tapetatá cu hírtie de copt, si le dám la cuptor timp
de 30 minute la foc potrivit, apoi le servim calde cu salatá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése