Chifle
umplute.
ingrediente / 4 portzii
-
8 chifle
-
300 gr. suncá presatá
-
4 ouá fierte
-
2 cepe rosii
-
1 ardei kalifornia
-
3 buc. castravetzi muratzi
-
2 dl
smíntíná
-
200 gr. brínzá topitá
-
1 dl lapte
-
1 ling. vegeta
-
1 vírf cutzit piper
-
1 leg. pátrunjel verde
Modul de
preparare
-táiem un capac din fiecare chiflá si le scobim miezul, dar nu prea
tare, sá rámíná miez pe coajá, fierbem ouále, le rácim, le táiem cubuletze
mici, sunca la fel, castravetzii, 1 ardei kalifornia, si ceapa, le amestecám cu
brínza topitá si smíntína, condimentám cu vegeta, piper, pátrunjel verde tocat,
punem si miezul scobit din chifle, apoi cu o pensulá ungem chiflele pedináuntru
dupá care umplem chiflele cu amestecul de suncá, ungem o tavá de copt cu ulei,
asezám chiflele ín tavá, le dám la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit, le
scoatem le ornám cu ardei, castravetzi, pátrunjel verde si servim calde.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése