Supă de
roşii cu perişoare.
ingrediente / 4 portii :
-
100 ml ulei
-
1 ceapá mare
-
2 morcovi
-
3 buc. cartofi márime medie
-
1 buc.
micá ţeliná cu frunze cu tot
-
1 ardei kalifornia rosu mare
-
2 litri supá concentrat
-
200 gr. rosii ín bulion
-
250 gr. carne tocatá
-
2 ouá
-
100 gr. orez
-
1 linguritá sare
-
1 linguritá vegeta
-
1 leg. pátrunjel verde
-
1 leg. leostean
modul
de preparare
-tocám ceapa si
ardeiul kalifornia márunt si le cálim ín ulei, apoi adáugám morcovul táiat fidelute sau cuburi, telina , ínnábusim
3-5 minue, dupá care stingem cu supa concentrat, dám la fiert , mai adáugám ½
litru apá, cálim ín 2 ling. ulei orezul si íl stingem cu 100 ml apá, íl fierbem
píná scade apa complect , íl dám la rácit, apoi íl amestecám bine cu carnea
,ouále si pátrunjelul tocat, condimentám
cu vegeta, sare , piper dupá gust,
adáugám la supá rosiile ín bulion si frunzele de ţelină ,formám perisoarele le
táválim prin fáiná si le adáugám la supá si cartofii táiati ín cuburi cu care
fierbem cca 15 minute dupá care íncercám perisoarele , dacá nu sunt fierte mai
fierbem cca 2-3 minute apoi dám laoparte , asteptám sá viná toatá grásimea la
suprafatá si presárám asa cum am presára cu sare grásimea cu 2 linguri rase de
fáiná, lásám ca grásimea sá absoarbe toatá fáina, apoi mestecám si mai dám 2-3
clocote adáugínd si leusteanul tocat márunt , asezonám de condimente, sare,
piper, vegeta si supa este gata de servit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése