Mâncare de varză cu ardei umpluţi .
ingrediente 4 porţii.
-
300 gr. carne tocatá
-
150 gr. orez
-
3 ouá
-
12 buc. ardei gras mici
-
1 ceapá
-
1 leg. pátrunjel verde
-
2 cuburi concentrat supá carne
-
700 ml suc de rosii
-
1 ling. vegeta
-
1 linguritá rasá piper mácinat
-
700 gr. varzá albá
-
100 gr. zahár
-
200 ml ulei
-
150 gr. fáiná
-
1 linguritá boia de ardei dulce
-
1 ling. pastá ardei kapia
modul de preaprare:
prájim orezul ín 4 linguri ulei píná se íngálbeneste bine apoi íl turnám
cu 150 ml apá si íl fierbem píná scade toatá apa sá rámíná orezul uscat
dupácare íl acoperim cu capacul si íl lásám sá se ráceascá, adáugám carnea tocatá, ouále si condiemntele ,
piper, vegeta si pátrunjelul tocat márunt, amestecám bine si umplem ardeii, íntre
timp táiem varza fidelute , ceapa o tocám márunt si o prájim ín 2 linguri de
ulei, adáugám boiaua de ardei si pasta de ardei kapia , stingem cu 2 pahare de
apá ín care fierbem concentratul de supá dupá care adáugám varza si ardeiul
umplut , fierbem cca 10 minute dupá care
adáugám sucul de rosii si zahárul , apoi fierbem píná este gata ardeiul íntre timp pregátim rantaşul din uleiul rámas si 150 gr. fáiná dupá care adáugám rantasul
si mai dám cíteva clocote, asezonám de
condimente, piper, sare , vegeta, eventual putin suc de rosii dacá mai e
nevoie, dupá care servim cu píine
proaspátá. ESTE UN DELICIU CU ADEVÁRAT.!!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése