Ficăţei
de pui cu ciuperci.
-
500 gr. ficat de pui
-
350 gr. ciuperci champinion
-
400 gr. bacon
-
1 ling. condimnet asortat grill
-
250 ml must alb
-
1 ceapá mare
-
sare dupá gust
-
1 ling. vegeta
-
1 linguritá rasá piper mácinat
-
100 gr. unt
-
1 leg. pátrunjel verde
Modul
de preparare:
-pentru íncepul
punem ficatul ín apáa rece timp de 20 minute, apoi íl scurgewm bine, íl presárám
cu piper si condimentul grill , prájim
slánina bacon ín unt dupá care prájim pe
ambele párti ficatul , íl scoatem si íl punem deoparte, ín grásimea rámasá cálim ceapa tocatá , adáugám ciupercile táiate bucáti mai
mari, le presárám cu vegeta , adáugám si mustul si prájim píná scade ín
totalitate toatá apa lásatá de ciuperci, cínd punem ínapoi ficatul prájit, si
mai prájim cca 5 minute ímpreuná , presárám cu pátrunjel verde tocat apoi servim
cald cu cartofi prájiti sau pireu de cartofi.
Foarte gustos trebuie sa fie ! Dar cred ca ar merge si putin usuroi, ce zici ?
VálaszTörlésPofta buna !