2015. október 18., vasárnap

Lasagna cu piept de curcan.



Lasagna cu piept de curcan.

umplutura:
-         1 pachet lasagna, 500 gr.
-         500 gr. piept de curcan
-         2 cepe
-         5 rosii
-         1 linguritzá rasá piper
-         1 ling. vegeta
-         1 ling. pastá kapai
-         1 ardei kalifornai rosu
-         5 ling. ulei
sosul
-         100 gr. unt
-         3 ling. fáiná
-         1 litru lapte
-         2 dl smíntíná grasá
-         350 gr. cascaval rázálit
-         1 ling. vegeta
-         1 linguritzá rasá nucsoará
-         1 linguritzá rasá piper alb
Modul de preparare
             -pentru ínceput punem 3 litri de apá la fiert cu vegeta pentru lasagna, íntre timp tocám cepa , ardeiul, íncingem uleiul, cálim ceap si ardeiul tocate márunt, le cálim ímpreuná píná se ínmoaie bine, adáugám pasta kapia si carnea táiatá ín cubuletze micutze, ínnábuism píná scade de tot lichidul lásat de carne si legume, dám deoparte si pregátim sosul alb,
           - íncingem untul cálim fáina, stingem cu laptele si condimentám cu vegeta , nucsoará, adáugám si smíntína, omogenizám bine,  apoi trecem la lasagna, si anume,,,,ungem cu unt sau margariná un vas de yena, punem foile de lasagna ín apa clocotindá si le lásam la fiert 3-5 minute, , scoatem foile de lasagna, acoperim fundul vasului cu sos alb, apoi cu un rínd de foi lasagna, peste care nivelám din nou din sosul alb, peste care presárám carnea ínnábusitá,  presárám cu cascaval rázálit, acoperim cu foi lasagan si continuám etajarea píná la terminarea ingredientelor,  avínd grijá ca deasupra sá fie sos care íl acoperim cu cascaval rázálit, dupá care dám la cuptorul preíncálzit la foc potrivit píná se rumeneste frumos, dupá care servim calde, presárate cu cascvaval si smíntíná dupá preferintzá.

         mentziuni: eu obisnuiesc lasaga preparatá de mine nu cumpár foi, este mult mai gustoasá, gásitzi retzeta la blog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése