2015. október 14., szerda

Bors de varza.



Bors de varzá
·                   -  1,5-2kg.  varzá
·                   -  1kg costitzá de porc
·                   -  1ceapá
·                   -  2morcovi
·                   -  1ardei kalifornia
·                   -  1cutie rosii ín bulion
·                   -  1l de bors
·                   -  1ardei iute-obtzional
·                   -  1leg.  frunze tzeliná
·                   -  1 dl ulei
·                   -  1 ling. fáiná
·                   -  1 ling.pastá ardei kapia

modul de preparare
           -costitza portzionatá, spálatá ,o rumenesc ín oala cu ulei íncins, adaug legumele táiate márunt: ardeiul, cepa, morcovul, le cálesc circa 5 minute, presar cu 1 lingurá fáiná,  adaug pasta de ardei, mestec bine si adaug si rosiile ín bulion, las sá fiarbá ínnábusit circa 10-15min apoi adaug 1,5 litru apá si las sá fiarbá íncet 15-20 minute cínd adaug varza tocatá si frunzele de tzeliná, dau la fiert píná totul este fiert, adaug borsul care se fierbe circa 5 minute separat apoi íl adaug fierbinte  si condimentez cu vegeta, piper mácinat, eventual ardei iute, mai dau cíteva clocote si borsul este gata pentru servit, dupá dorintzá,,, cu,,, sau fárá smíntíná.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése