2016. január 2., szombat

Ruladă din piept de porc.



        -  1 bucata piept de porc cca 1,5kg
·                 -  1 cana must alb dulce
·                 -  1 cana apa
·                 -  1 ling. veget
·                 -  1 ling. condimente asortat grill
·                 -  1 ling. condiment asortat fripturi
·                 -  1 lingurita rasa piper macinat
·                 -  200 ml ulei


              -bucata de carne se spala, se freaca bine cu vegeta,piper, condimetele asortate, se toarna uleiul intr-un  vas termorezistent, se tavaleste pieptul condimentat prin ulei, apoi se ruleaza ff strans si se leaga cu sfoara de bucatarie, se pune inapoi in vasul termorezistent, se toarna langa rulada apa si mustul, se acopere cu folie alimentara si se da la cuptorul incins la 150-160 grade pentru 30minute dupa care se scoate folia si se lasa la rumenit pana va fi rumena frumoasa, apoi, se scoate rulada, se lasa putin la racorit acoperita cu folia dupa care se feliaza si se serveste dupa preferinta cu verdeturi, cartofi copti sau chiar ca si friptura rece pentru cina este f gustoasa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése