Felii
de cafea cu castane.
coca:
-
50 gr. unt
-
2 ouá
-
170 gr. zahár
-
250 ml lapte
-
1 praf de copt
-
150 gr. fáiná albá
-
150 gr. fáiná graham
-
1 ling. cafea mácinatá proaspát
crema:
-
250 gr. pireu castane
-
200 ml friscá petnru spumá
-
50 ml cafea fiartá
-
1 ling. gelatiná
glazura:
-
150 gr. ciocolatá menaj
-
1 ling. unt
-
2 ling. ulei
-
100 ml lapte
modul
de preparare
coca: -frecám
spumá untul cu zahárul si ouále, apoi adáugám jumátate laptele, amestecám fáina
cu praful decopt si adáugám la compozitia de ouá, alternativ cu laptele rámas, ungem tava de
copt cu ulei, tapetám cu hírtie de copt si nivelám compozitia ín tavá, o dám la
cuptorul preíncálzit la 200 grade píná s erumeneste frumos, apoi dám al rácit,
íntre timp pregátim crema,,,
crema
:-frecám bine pireul de castane, cu cafeaua lichidá, batem spumá tare
frisca, fierbem putin gelatina ín 3
linguri de apá, dupá ce sa rácit o prelucrám ín frisca bátutá, dupá care
prelucrám frisca spumá tare ín pireul de castane, táiem ín douá vertical coca deacum rece, si
umplem cu crema obtinutá prájitura, apoi
fierbem cicocolat menaj pe baie de abur cu uleiul, laptele si untul, dupá care
o aplicám peste prájitura umplutá cu crema, de castane-fiscá-cafea, dupá care o
dám prájitura le rece timp de 3 ore, apoi feliem dupá plac si servim.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése