Bulete de ciocolată.
Ingrediente
– 500 gr. biscuiti mácinati
– 200 gr. unt sau margariná de buná calitate
– 3 liguri cacao nesquik
– 2 linguri pudrá de cacao
– 1 dl. friscá pentru bátut
– 0,5 dl. aromá de rom
– 200 gr. zahár praf
– 1 borcan cu compot de visine
– 200 gr. ciocolatá menaj
– 6 linguri ulei
– 3 linguri de lapte
– drageuri colorate pentru ornat
– hírtie mignon pentru bilute
Mod de preparare
Amestecám bine biscuiti mácinati cu zahárul, cacaua de ambelele feluri, aroma de rom, untul topit , apoi adáugám friscá píná vom obtine o compozitie bine legatá, omogená, si la urmá adáugám 100 gr. cicocolatá menaj topitá pe baie de abur cu 3 linguri de ulei, dupá care prelucrám bine de tot compozitia,,,dacá cumva, compozitia nu este destul de omogená, mai adáugám biscuiti mácinati dupá cerinte si caz,,, apoi íncepem sá formám bilutele de márime potrivitá , asezínd ín mijlocul fiecáruia cíte o bucatá de visiná fárá símbure , si astfel continuám cu bilutele píná la terminarea compozitiei,, dupá care ciocolata menaj rámasá, adicá 100 gr. o topim pe baie de abur cu 3 linguri de ulei si 3 de lapte , iar cínd ciocolata va fi fluidá bine, fiecare bilutá pe rínd le ínvírtim ín ciocolata fluidá,,,, le ridicám cu o scobitoare , le scurgem putin si le asezám pe hírtia mignon pe fiecare ín parte, le presárám cu cíteva bucátele de drageuri colorate pentru ornament , si le dám la rece cíteva ore,,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése