2016. január 4., hétfő

Bulete de cioclată.

Bulete de ciocolată.
Ingrediente
 – 500 gr. biscuiti mácinati
– 200 gr. unt sau margariná de buná calitate
– 3 liguri cacao nesquik
– 2 linguri pudrá de cacao
– 1 dl. friscá pentru  bátut
– 0,5 dl. aromá de rom
– 200 gr. zahár praf
– 1 borcan cu compot de visine
– 200 gr. ciocolatá menaj
– 6 linguri  ulei
– 3 linguri de lapte
– drageuri colorate pentru ornat
– hírtie mignon pentru bilute
                          Mod de preparare
 Amestecám bine biscuiti mácinati cu zahárul, cacaua de ambelele feluri, aroma de rom, untul topit  , apoi adáugám friscá píná vom obtine  o compozitie bine  legatá, omogená, si la urmá adáugám 100 gr. cicocolatá menaj  topitá pe baie de abur   cu  3 linguri de ulei, dupá care prelucrám bine de tot compozitia,,,dacá cumva, compozitia nu este destul de omogená, mai adáugám biscuiti mácinati dupá cerinte si   caz,,, apoi  íncepem sá formám bilutele de márime  potrivitá , asezínd ín  mijlocul fiecáruia cíte o bucatá de visiná fárá símbure , si astfel continuám cu bilutele píná la terminarea compozitiei,, dupá care  ciocolata menaj rámasá, adicá 100 gr. o topim pe baie de abur cu 3 linguri de ulei  si 3 de lapte , iar  cínd ciocolata va fi fluidá bine, fiecare bilutá pe rínd le ínvírtim ín ciocolata fluidá,,,, le ridicám cu o scobitoare , le scurgem putin  si le asezám pe hírtia  mignon pe fiecare ín parte, le presárám cu cíteva bucátele de drageuri colorate pentru ornament , si le dám la rece cíteva ore,,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése